Παντελής Βατουσιάδης

Multimedia Designer
1Γιατί να επιλέξω έναν επαγγελματία;
Ένας επαγγελματίας, προσφέρει την ασφάλεια και την επαγγελματική λύση που χρειάζεται στο κάθε project.
2Πόσο κοστίζει ένα project;
Το κόστος εξαρτάται καθαρά απο αυτό που χρειάζεται ο πελάτης. Σήμερα τα διαθέσιμα διαφημιστικά μέσα είναι περισσότερα από ποτέ. Οποιαδήποτε επιχείρηση είτε μικρή είτε μεγάλη, έχει πρόσβαση σε εργαλεία που προσαρμόζονται πλήρως στις ανάγκες και το budget σας και επομένως δεν υπάρχουν δικαιολογίες για να μην ξεκινήσετε.
3Είναι σημαντική η διαφήμιση;
Η τέχνη της διαφήμισης, πλέον ως μέρος του παγκόσμιου πολιτισμού και βαθιά ριζωμένη στην κοινωνία μας, είναι ικανή να ασκήσει καταλυτική επιρροή στις τελικές αποφάσεις ενός αγοραστή. Καθώς κάθε μικρή λεπτομέρεια μπορεί να κάνει τη διαφορά, η ψυχολογία σε μια διαφήμιση προσφέρει τις πολύτιμες γνώσεις της, με την επίκληση στο συναίσθημα να αποτελεί τον απόλυτο MVP του παιχνιδιού! Εσείς κατά πόσο διεγείρετε τα επιθυμητά συναισθήματα στο κοινό-στόχο σας, κατά το λανσάρισμα των διαφημιστικών campaigns σας;
4Η διαφήμιση επηρεάζει τον καταναλωτή;
Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη διαφημίσεων τα οποία έχουν ως σκοπό είτε να προωθήσουν ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, είτε να κάνουν γνωστό ένα brand είτε να αλλάξουν τη στάση των ατόμων για συγκεκριμένες απόψεις (π.χ. πολιτικές διαφημίσεις). Μέσα από τη χρήση του κατάλληλου περιεχομένου (εικόνες, βίντεο, κείμενα για διαφήμιση κ.α.) οι διαφημιστές προσπαθούν συνεχώς να κερδίσουν την προσοχή των καταναλωτών. Μια καλή διαφήμιση θα επιτύχει δύο πράγματα. Πρώτον θα ενημερώσει τους αγοραστές σχετικά με το προϊόν και το πως αυτό μπορεί να καλύψει τις ιδιαίτερες ανάγκες τους. Δεύτερον θα δημιουργήσει μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ αγοραστή και επιχείρησης η οποία έχει ως σκοπό την αύξηση των πωλήσεων. Προκειμένου μια διαφήμιση να είναι αποτελεσματική, θα πρέπει να δίνει στον καταναλωτή μια γενική ιδέα για τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά του προσφερόμενου προϊόντος ενώ παράλληλα θα πρέπει να του εξάπτει και την περιέργεια να το δοκιμάσει. Αν το πετύχει αυτό, μετά την προβολή της διαφήμισης, ο καταναλωτής θα μπει στη διαδικασία να μάθει περισσότερα για το διαφημιζόμενο προϊόν, θα το συγκρίνει με άλλα ανταγωνιστικά, ώστε να καταλήξει στο συμπέρασμα για το αν θα το αγοράσει.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


 

ΠΡΙΝ - ΜΕΤΑ

 
beforeafter2254100